Kedves látogatók, kedves Börzsönyligetiek!

Mint az ismert, 2016. október 15-én a Börzsönyligetiek Érdekképviseleti Egyesület megszűnt, ezzel együtt pedig a borzsonyliget.hu weboldal is elérhetetlenné vált. Nem tudjuk pontosan, hogy mekkora látogatottsága és aktivitása volt az eddigi oldalnak, viszont az bizonyos, hogy ez volt az egyetlen hely, ahol volt kifejezetten Börzsönyligetről szóló fórum (amit az utóbbi időben részben vagy szinte teljesen átvettek a különböző Facebook csoportok), illetve időszakosan felkerültek különböző hírek, események.

A domain lejárta után döntöttünk úgy, hogy saját erőből megpróbáljuk feltámasztani az oldalt, hogy azokhoz is eljussanak az információk, akik nem ismerik vagy nem tagjai a különböző csoportokban. 

Az oldalt szeretnék egyfajta közösségi oldalként is felfogni, így a tervezünk többet között:

  • Egy fórum indítását (az aktivitástól függően látjuk majd, hogy van-e jogosultsága).
  • Különböző galériákat: kirándulásokról, állatokról, növényekről, gombákról, környékről, igazából bármiről, aminek köze lehet Börzsönyligethez.
  • Bejegyzéseket, esemény hirdetéseket, leírásokat.

És igazából bármi egyéb olyan dolgot, amire igény lenne, és valamivel segítheti az itt lakók és pihenők életét, egymás közötti információáramlását és kommunikációját.

Részünkről vállaljuk, hogy ezen kihívások megvalósítását igyekszünk a legjobb tudásunk alapján elkészíteni, viszont nagyon szívesen fogadunk bármilyen információt, legyen az esemény, blogbejegyzés, cikk, kép, videó, amivel fel tudjuk tölteni az oldalt, hogy tényleg egy hasznos portál lehessen ez a portál.

Fontos megjegyezni, hogy az oldalt teljes mértékben önerőből, a szabadidőnkben készítjük, ezért hiányosságok, elírások, hibák előfordulhatnak, ezért arra kérünk mindenkit, ha ilyet tapasztal, azt jelezze felénk a kapcsolat menüpontnál, hogy mihamarabb javítani tudjuk.

Köszönjük!